Ταξιδιωτικό πρακτορείο - Magic Blue - Σαντορίνη - Κυκλάδες
Δονούσα

Δονούσα Ξενοδοχεία | Διαμονή Δονούσα Ξενοδοχείο, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Διαμερίσματα, Στούντιο

Λόγω περιορισμένου αριθμού καταλυμάτων στη Δονούσα, σας προτείνουμε να φροντίσετε για τη διαμονή σας από νωρίς και να κάνετε την κράτησή σας έως το Μάρτιο ή το αργότερο έως τα μέσα Απριλίου, ιδιαίτερα εάν έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας στη Δονούσα κατά την υψηλή τουριστική περίοδο (Ιούλιος – Αύγουστος).

Η Δονούσα ανήκει στις Μικρές Κυκλάδες. Το μικρό, γοητευτικό νησί της Δονούσας είναι το ανατολικότερο νησί των Μικρών Κυκλάδων. Διαθέτει τη λιγότερο αναπτυγμένη τουριστική υποδομή, με 130 κατοίκους, τρία χωριουδάκια, μερικά πολύ καλά μονοπάτια για πεζοπορία, όμορφες παραλίες, και λίγες ταβέρνες.

Κεντρική Επικοινωνία
Αγγλικά
χάρτης των Ελληνικών Νησιων κουφονήσια σχοινούσα δονούσα
     
Τα χωριά κατοικούνται από την αγροτική κοινότητα του νησιού, αλλά η ζωή του εστιάζεται κυρίως στο γραφικό λιμάνι του Αγίου Σταύρου (Αϊ Σταύρου). Το λιμάνι είναι το διαμάντι του νησιού, καθώς η θέα που προσφέρει στο ηλιοβασίλεμα είναι μαγευτική! Μπορείτε να κάνετε βόλτες στα χωριά της Καλοταρίτισσας και Μερσίνης, όπως επίσης στις υπέροχες παραλίες του Κένδρου, της Λίμνης και του Λιβαδιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Δονούσα, σας προτείνουμε να μείνετε στο ακόλουθο ξενοδοχείο:  
   
ΣΤΟΥΝΤΙΟ – ΔΩΜΑΤΙΑ PRASSINOS
ΣΤΟΥΝΤΙΟ – ΔΩΜΑΤΙΑ PRASSINOS ΣΤΟΥΝΤΙΟ – ΔΩΜΑΤΙΑ PRASSINOS


Ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά

Το συγκρότημα στούντιο και δωματίων Prassinos βρίσκεται στο νησάκι της Δονούσας, δίπλα σε μια όμορφη αμμώδη παραλία και μια γραφική ταβέρνα και σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα του νησιού.

Είναι νεόκτιστο, σε κυκλαδικό στυλ και αποτελείται από στούντιο και δωμάτια που διαθέτουν κουζίνα, ψυγείο και μπαλκόνι ή βεράντα. Μερικές μονάδες έχουν επίσης τηλεόραση. Παρέχεται μεταφορά από / προς το λιμάνι.


ΣΤΟΥΝΤΙΟ – ΔΩΜΑΤΙΑ PRASSINOS    
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 
Eάν έρχεστε στη Δονούσα μέσω Αθηνών, αναλαμβάνουμε και την κράτηση του ξενοδοχείου σας για τη διαμονή σας στην Αθήνα.

Εάν πάλι θέλετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, είτε παρουσιάζεται σε αυτό το site, είτε όχι, έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε λεπτομερειακή περιγραφή του ξενοδοχείου, με φωτογραφίες και πληροφορίες για πακέτα διαμονής μέσω e-mail ή ταχυδρομείου.